Medicijnen

Tegen herpes genitalis medicijnen krijgen is heel eenvoudig. Toch is voor veel mensen de drempel erg hoog. Want hoewel je snel en gemakkelijk je geneesmiddelen via huisarts en apotheek kunt krijgen, durven veel mensen uit schaamte niet deze route te bewandelen. Is er een andere manier? En wat voor herpes genitalis medicijnen heb je nodig?

Mogelijkheid 1: de huisarts

Als je tegen herpes genitalis medicijnen nodig hebt, is de gang langs de arts een logische. Zeker je eigen huisarts kent je geschiedenis, en dat kan belangrijk zijn bij het voorschrijven van een middeltje. Natuurlijk is het niet fijn om (letterlijk) met de billen bloot te gaan bij de huisarts en je apotheek. Echter is dit wel de beste manier.

Mogelijkheid 2: de GGD

Bij de GGD kun je anoniem testen op verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen (soa). Je krijgt dan vervolgens een recept, en moet vaak alsnog je medicijnen bij de apotheek halen. Bovendien zijn er bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen. Deze kun je op de website van je plaatselijke GGD terugvinden. Het kan zijn dat er kosten bijkomen als je medicijnen tegen herpes genitalis moet halen.

Mogelijkheid 3: online

Hoewel het echt aan te raden is een professional je klachten te bekijken, is het mogelijk om online actie te ondernemen bij herpes genitalis. De medicijnen kun je, na het invullen van een vragenformulier, met een recept van de online arts aanvragen bij een officiƫle apotheek. Ook dit kan online, zodat je niet langs je eigen apotheek hoeft te gaan. Op deze manier kun je je herpes medicijn kopen met een officieel recept.

Wat voor soort medicijnen tegen herpes genitalis?

Je kunt tegen herpes genitalis medicijnen krijgen die allemaal onder de antivirale middelen vallen. Vaak gaat het om Aciclovir, Valaciclovir, en Famciclovir. Het is wel zeer belangrijk dat het gaat om herpes genitalis, anders doen deze medicijnen meer kwaad dan goed.

Waar haal je medicijnen tegen herpes genitalis?

Er zijn nogal wat aanbieders van medicijnen op de markt, en vele daarvan zijn niet te vertrouwen. Of ze leveren helemaal niets, of ze leveren gevaarlijke nepmedicijnen. Wil jij tegen herpes genitalis medicijnen kopen, kijk dan op een vergelijkingssite waar je voor de laagste prijs bij een betrouwbare aanbieder je geneesmiddelen kunt krijgen.

Geplaatst op 30 mei 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *